A csapat

Miközben a világban minden digitalizálódik, az informatika szerepe ugrásszerűen értékelődik fel évről évre, sokszor hónapról hónapra, komoly hiány tapasztalható az informatikai projekteket, ezen belül is az egyedi alkalmazás fejlesztés és alkalmazás integrációs feladatokat minőségben kivitelező szakmai csapatokban. Az Innobyte létrehozásának egyik fő mozgatórugója éppen a minőségi szoftvergyártás megteremtése volt, nem véletlen, hogy a jelenleg közel 200 főt számláló Innobyte csapat legnagyobb része a közvetlen szoftvergyártásban résztvevő informatikus, informatikus-közgazdász, programozó, vagy matematikus szakember; a cég működtetéséért, adminisztrációért, pénzügyekért vagy kommunikációért felelős létszám 10% alatti. Mi partnereket keresünk, csapatban gondolkodunk, ezért sem sajnáljuk az időt, energiát a toborzásra. Az elmúlt évben egy elit alakulatot tudtunk összerakni, amely tökéletesen érti az ügyfelet és az elvárásokat, gyorsan és hatékonyan, magas minőségben dolgozik.

Lengyel Kálmán vezérigazgató

„A Make IT simple mottó tényleg igaz ránk: racionálisan, ésszerű keretek között valósítunk meg projekteket, tehát az a szürkeállomány, az a hozzáadott érték, amely jelen van ebben a cégben, a legmagasabb szinteken szolgálja ki az üzleti érdekeket, nem túlbonyolítva, hanem célszerűen, észszerűen. Ha fáj valami, akkor kapsz egy általános fájdalomcsillapító gyógyszert, nagyon sok informatikai cég így viszonyul az ügyfeleihez. Az INNObyte másképp gondolkodik: célzottan egyedi megoldásokat nyújt.”

molnár józsef kommunikációs igazgató

„A megrendelő és a szoftverfejlesztő két különböző nyelvet beszélnek. Amikor a megrendelő azt mondja, hogy neki kell egy alkalmazás, akkor megjelenik a lelki szemei előtt egy szép színes kép, a fejlesztő viszont folyamatokat, biteket lát. Ezért fordulhat elő, hogy az eredmény néha nem egyezik azzal, amit a megrendelő elképzelt. Jó fejlesztője minden cégnek lehet, de azt, hogy ezt a két világot hogyan lehet közelíteni, kevesen tudják. Azok lesznek sikeresek a piacon, akik a megrendelői igényeket pontosan felmérik.”

Blénessy László vezérigazgató tanácsadó

„Az INNObyte egyik legnagyobb előnye a rugalmasság és a gyorsaság. Mivel a döntéshozatal is gyors, egyből tudunk reagálni a piaci igényekre. Nagy a fogékonyság az új technológiákra, ezért innovatív szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi szoftvereket fejlesztünk. Nem gondolkozunk sablonokban, mindig egyedi igényre készítünk egyedi megoldást.”