Az Innobyte Zrt. termék- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója, Dr. Iszály Mónika bekerült az egyik legrégebbi nemzetközi projektmenedzsment szervezetaz International Project Management Association (IPMA) nemzetközi versenyének, az IPMA Global Award finalistái közé.

 

A világ minden tájáról érkező pályázatok alapján 8 hónapos kiválasztási folyamatot követően döntött arról az IPMA, hogy ki lesz az a három szakember, akik közül kikerülhet az év nemzetközi projektmenedzsere. Az eredményt az oroszországi Szentpéterváron, az IPMA világkongresszusán hirdetik ki 2021 novemberében. A három döntős Malajziából, Ausztráliából és Magyarországról került ki.

(forrás: https://awards.ipma.world/news/ipma-congratulates-the-2021-global-project-manager-of-the-year-and-agile-leader-of-the-year-finalists/)

Dr. Iszály Mónika vezetésével valósult meg az azonnali fizetés bevezetése: minden 10 millió Ft alatti egyedi tranzakció 5 másodpercen belül teljesül a nap 24 órájában. A projekt során egy teljesen új, modern megoldásokkal kialakított infrastruktúra épült ki. Ez a kihívást jelentő projekt visszaigazolta a szakember egyedülálló vezetői képességeit, szakmai tapasztalatait, valamint emberi, empatikus hozzáállását is.

 

Az Innobyte Zrt. termék- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója tavaly nyerte meg itthon az Év Projektmenedzsere díjat, ami kapcsán elmondta: "A projektvezető egyik legfontosabb értéke és feladata a megfelelő projektcsapat felépítése és összetartása, mindazon feltételek biztosítása, ami ahhoz szükséges, hogy a projekttagok minél hatékonyabban és gördülékenyebben tudják elvégezni a nekik szánt feladatokat."

 

Nagyon büszkék vagyunk kollegánkra, és szívből szorítunk neki, hogy ő kapja az év nemzetközi projektmenedzsere elismerést novemberben.

 

(forrás: IPMA Congratulates the 2021 Global Project Manager of the Year and Agile Leader of the Year Finalists : IPMA Global Awards – International Project Management Association)