Az INNObyte-nál felelős foglalkoztatóként nemcsak a munkavállalóink szakmai fejlődésével foglalkozunk, de a közösség építésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Az elmúlt öt év eredményeinek és dinamikus növekedésnek köszönhetően már közel 200 fő dolgozik nálunk. A toborzás során mindig kitérünk arra, hogy mi nem munkavállalókat, hanem partnereket keresünk, többek között ezért is fordítunk kiemelt figyelmet a csapatépítésre, és törekszünk arra, hogy ez ne csak évi pár alkalomról szóljon.  

 

A keddi közös reggelik és a pénteki fagyizások elhagyhatatlan programokká váltak az évek során.  

Ilyenkor lehetőségünk van a mindennapi rutinból kiszakadni és kicsit kötetlenebbül is elbeszélgetni egymással. De persze tudjuk, megtapasztaltuk, hogy a legfelszabadultabban akkor tudunk beszélgetni, és lazítani, amikor nem a megszokott munkakörnyezetünkben vagyunk, hanem attól távol. Mivel a vírusjárvány okozta karantén ránk is nagy nyomással nehezedett, sokan vágytak már vissza az irodába, a közösségbe, ezért az elmúlt három hónapban két alkalommal is útnak indultunk: júliusban a baji Borboléti Pincészetben kóstoltunk jobbnál jobb borokat. 

Szeptemberben pedig közös bográcsozással és sütögetéssel búcsúztattuk a nyarat Kozármislenyben.  

Mindkét csapatépítőnk nagyon jó hangulatban telt, amit a finom ételek és italok mellett felszabadult beszélgetések bizonyítanak leginkább. Köszönjük mindenkinek, aki csatlakozni tudott, kiszakított egy kis időt a családi életéből, és azt velünk töltötte ilyen formában is. Jövőre ismétlünk.